آميلوگراف دستگاهي است كه خصوصيات ژلاتينه شدن و فعاليت آنزيمي آرد،گندم،چاودار،آرد برنج و … را طبق استانداردهاي بين الملي (استاندارد (ICC 126/1-ISO 7973-AACC 22–10تعيين ميكند. كاربرد دستگاه جهت :
ارزيابي كيفيت و مناسب بودن آرد براي مصارف مختلف-كنترل توليد و چك كردن اختلاط آرد در كارخانه-اندازه گيري فعاليت آلفا آميلاز و ماكزيمم حد ژلاتينه شدن –ارزيابي آرد هاي مخصوص –نحوه مناسب افزودن آنزيم به آرد
جهت دریافت اطلاعات بیشتر دو مورد سایر تجهیزات آزمایشگاهی بر روی نوشته آبی کلیک نمایید.