فروشگاه شیماز

آميلوگراف چيست؟

آميلوگراف دستگاهي است كه خصوصيات ژلاتينه شدن و فعاليت آنزيمي آرد،گندم،چاودار،آرد برنج و … را طبق استانداردهاي بين الملي (استاندارد (ICC 126/1-ISO 7973-AACC 2210تعيين ميكند. كاربرد دستگاه جهت :

ارزيابي كيفيت و مناسب بودن آرد براي مصارف مختلف-كنترل توليد و چك كردن اختلاط آرد در كارخانه-اندازه گيري فعاليت آلفا آميلاز و ماكزيمم حد ژلاتينه شدن ارزيابي آرد هاي مخصوص نحوه مناسب افزودن آنزيم به آرد

جهت دریافت اطلاعات بیشتر دو مورد سایر تجهیزات آزمایشگاهی بر روی نوشته آبی کلیک نمایید.

خروج از نسخه موبایل