تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

آميلوگراف چيست؟

http://www.pak-fan.com/ProductsImages/s201012724614828.jpg

آميلوگراف دستگاهي است كه خصوصيات ژلاتينه شدن و فعاليت آنزيمي آرد،گندم،چاودار،آرد برنج و … را طبق استانداردهاي بين الملي (استاندارد (ICC 126/1-ISO 7973-AACC 2210تعيين ميكند. كاربرد دستگاه جهت :

ارزيابي كيفيت و مناسب بودن آرد براي مصارف مختلف-كنترل توليد و چك كردن اختلاط آرد در كارخانه-اندازه گيري فعاليت آلفا آميلاز و ماكزيمم حد ژلاتينه شدن ارزيابي آرد هاي مخصوص نحوه مناسب افزودن آنزيم به آرد

اطلاعات بيشتر در  www.brabender.com و www.pak-fan.com